Privacy Policy

Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate implementată de către Companie cu privire la Pagina Web

Compania a implementat această Politică de Confidențialitate pentru a demonstra angajamentul nostru privind protecția și confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal. Prezenta Politică de Confidențialitate stabilește Politicile Companiei Lincoln Electric cu privire la colectarea, procesarea și transferul Datelor cu Caracter Personal către (1) Clienți, Vânzători sau Furnizori, sau (2) o persoană care accesează pagini web administrate de către Lincoln Eletric (denumite “Date cu Caracter Personal”).

Pentru informații suplimentare cu privire la modul în care procesăm Datele cu Caracter Personal ce aparțin persoanelor din UE, accesați acest link.

Prezenta Politică de Confidențialitate furnizează informații cu privire la următoarele aspecte:

 • Ce Date cu Caracter Personal colectăm
 • Cum utilizăm Datele cu Caracter Personal
 • Cum putem partaja Date cu Caracter Personal
 • Cum protejăm Datele cu Caracter Personal
 • Alegerile pe care le puteți face cu privire la Datele cu Caracter Personal

Lincoln Electric va procesa Datele cu Caracter Personal numai în conformitate cu Politica de Confidențialitate implementată de către Companie și în scopurile autorizate de către dumneavoastră. Pentru a îndeplini aceste scopuri, Lincoln Electric va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că Datele cu Caracter Personal sunt exacte, complete, actualizate și de încredere pentru a fi utilizate în scopurile destinate.

Pe cât posibil, înainte de a transmite Date cu Caracter Personal către Lincoln Electric, veți fi informat cu privire la anumite drepturi asociate Datelor cu Caracter Personal transmise și la modul în care Datele cu Caracter Personal vor fi procesate și utilizate de către Lincoln Electric. În acel moment, vă puteți exprima acordul pentru utilizarea și transmiterea Datelor cu Caracter Personal către Lincoln Electric sau puteți alege să nu vă transmiteți Datele cu Caracter Personal.

Ce reprezintă Datele cu Caracter Personal?

Termenul de “Date cu Caracter Personal” se referă la “orice informație asociată cu o persoană fizică identificată sau identificabilă (‘Subiect’); o persoană fizică identificabilă reprezintă o persoană care poate fi identificată în mod direct sau indirect, în special prin utilizarea unui identificator drept referință, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date privind locația, un identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici pentru identitatea fizică, psihologică, genetică, mentală, economică, culturală sau socială a persoanei fizice respective. ”

Ce Date cu Caracter Personal putem colecta și cum putem utiliza Datele cu Caracter Personal?

Clienți, Vânzători și Furnizori: Lincoln Electric poate colecta și procesa următorele categorii de Date cu Caracter Personal cu privire la Clienți, Vânzători și Furnizori: nume și prenume, date de contact, denumire poziție, detalii cont bancar și informații financiare (incluzând istoricul creditelor/veniturilor), istoric tranzacții, comunicații și caziere judiciare. Compania procesează aceste informații pentru a facilita rutina și practicile de afaceri comune, cum ar fi comenzile comerciale și practicile de management, înregistrarea promoțiilor și a ofertelor, managementul garanțiilor, colectarea creditelor, respectarea prevederilor Actului privind Practicile Străine Corupte din SUA, controlul exporturilor și alte cerințe legale, contabilitate, precum și protecția intereselor și soluționarea plângerilor.

Utilizatorii Paginii Web: Lincoln Electric poate colecta și procesa Date cu Caracter Personal cu scopul de a furniza informații sau actualizări referitoare la Compania Lincoln Electric, produsele sale sau echipamentele pentru sudură cu arc electric pentru persoanele care vizitează Pagina Web. Compania poate utiliza Date cu Caracter Personal furnizate de către dumneavoastră în scopuri interne, incluzând administrarea Paginii Web, analiză de date și conformitate cu legea sau procesul legal, precum și cu Politicile și procedurile implementate de către Compania Lincoln Electric. Vi se poate solicita periodic să furnizați Date cu Caracter Personal noi, actualizate sau corectate în scopurile specificate mai sus.

Cine furnizează Datele cu Caracter Personal?

Datele cu Caracter Personale pe care le colectăm și procesăm pentru Clienți, Vânzători și Furnizori derivă de la fiecare persoană sau de la activitățile acesteia. În cazul Utilizatorilor Paginii Web, Compania colectează Datele cu Caracter Personal pe care aceștia aleg să le introducă în Pagina Web.

Lincoln Electric poate recepționa Date cu Caracter Personal și de la Terțe Părți ce prestează servicii pentru Companie, cum ar fi prezentări, mailuri sau alte servicii de listare. Lincol Electric poate recepționa Date cu Caracter Personal precum nume, adresă de e-mail, număr de telefon, denumire poziție, obiecte de activitate sau adrese personale.

De ce procesăm Datele cu Caracter Personal?

Categoriile de Date cu Caracter Personal colectate și scopul procesării acestora sunt listate mai jos:

 • Finalizarea unei tranzacții: Dumneavoastră furnizați Date cu Caracter Personal către Lincoln Electric astfel încât Compania să vă poată oferi servicii și produse, precum și informații legate de acestea. Adesea, această tranzacție este guvernată de un Contract și Lincoln Electric trebuie să colecteze, utilizeze și stocheze Date cu Caracter Personal pentru a respecta termenele și condițiile stabilite prin Contract.
 • Contactați-ne și solicitați sfatul experților: Puteți înregistra o cerere sau un comentariu către Lincoln Electric, specificând numele și datele de contact (adresă, număr de telefon și adresă de e-mail). Lincoln Electric utilizează Datele cu Caracter Personal cu scopul de a răspunde solicitărilor dumneavoastră.
 • Chestionare și Sondaje: Lincoln Electric le poate solicita Utilizatorilor Paginii Web să completeze chestionare online opționale sau sondaje de opinie cu scopul de a obține informații referitoare la produsele prezente și viitoare, precum și utilizarea acestora. Chestionarele ne ajută să vă înțelegem nevoile. Pentru a le putea interpreta, este nevoie să solicităm furnizarea unor date precum numele și informațiile de contact (adresă, număr de telefon și adresă de e-mail) cu scopul de a vă putea oferi informații cu privire la produsele de sudură și tăiat prin transmiterea notificărilor și altor materiale promoționale.
 • Produse, Accesorii și Comenzi cu Garanție Extinsă: În cazul în care achiziționați Produse pe de Pagina Web, vă rugăm să specificați numele, datele de contact (adresă, număr de telefon și adresă de e-mail), precum și informațiile necesare pentru livrare și facturare. De asemenea, va trebui să ne furnizați numărul cardului de credit și codul de securitate pentru procesarea tranzacțiilor de către Vânzător prin 3Delta Systems (3dsi.com) și confirmarea plății. Lincoln Electric nu va avea acces și nu va solicita informațiile cardului dumneavoastră bancar. În cazul produselor din Statele Unite ale Americii, vă puteți înregistra produsele Lincoln Electric pe Pagina Web astfel încât să vă putem transmite informații actualizate. În acest scop, vă vom solicita informații precum nume, date de contact, seria produsului și codul produsului.
 • Localizarea unui Distribuitor: În cazul în care utilizați Pagina Web pentru a localiza un Distribuitor Lincoln Electric, vă vom solicita o locație. Informațiile cu privire la locația dumneavoastră vor fi stocate și analizate în scopuri statistice.
 • Actualizarea Clienților și a Investitorilor: Lincoln Electric vă poate solicita să furnizați numele și datele de contact (adresă, număr de telefon și adresă de e-mail) pentru a vă transmite actualizări cu privire la Produse, Fișe cu Date de Securitate (SDS), precum și informații comerciale despre Investitori.
 • Contul meu Lincoln: În cazul în care creați un cont pe Pagina Web Lincoln Electric, vom colecta informații precum nume, adresă de e-mail și date de autentificare. De asemenea, vom colecta informații cu privire la Comenzile lansate prin intermediul Contului de Utilizator, cum ar fi istoricul Comenzilor.
 • E-mailuri în scopuri comercial: În cazul în care ne furnizați adresa de e-mail și sunteți de acord să primiți materiale promoționale, Lincoln Electric vă poate transmite pe adresa de e-mail informații utile despre produsele de sudură și tăiere Lincoln Electric, cum ar fi reclame, videoclipuri, concursuri, reduceri și notificări electronice.
 • Alte forme de contact pentru care sunt necesare Date cu Caracter Personal: Ne puteți furniza Date cu Caracter Personal și prin alte forme de contact, cum ar fi secțiuni le de comentarii de pe Pagina Web sau e-mailurile transmise prin Pagina Web. Datele cu Caracter Personal vor fi operate în conformitate cu Politica de Confidențialitate implementată de către Companie.
 • Terțe Părți: Lincoln Electric poate recepționa Date cu Caracter Personal precum prezentări, e-mailuri sau alte liste de servicii de la Terțe Părți ce furnizează servicii pentru Companie. Lincoln Electric poate primi următoarele categorii de Date cu Caracter Personal: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, denumirea poziției, adresa personală sau adresa de serviciu.

Colectăm categorii speciale de Date cu Caracter Personal sau informații despre copii?

Lincoln Electric nu solicită și nu colectează categorii speciale de Date cu Caracter Personal de la Clienți, Vânzători, Furnizori sau Utilizatori ai Paginii Web.

Confidențialitate informațiilor despre copuu: Pagina Web nu este destinată copiilor sub 16 ani, cu excepția cazurilor specificate de legile aplicabile și nu colectăm cu bună știință Date cu Caracter Personal de la copii. Vă putem solicita să confirmați că nu ați furnizat și nu veți furniza astfel de informații în momentul înregistrării pe Pagina Web. În cazul în care constatăm că astfel de informații au fost furnizate sau postate pe Pagina Web, le vom șterge din arhivele noastre.

Cum partajăm Datele cu Caracter Personal?

Lincoln Electric nu comercializează și nu partajează Date cu Caracter Personal (cum ar fi adrese de e-mail) colectate de la Clienți, Vânzători, Furnizori sau Utilizatori ai Paginii Web. Compania poate partaja informații în următoarele moduri:

 • Intra-Grup: Partajăm Date cu Caracter Personal către Lincoln Electric pentru toate scopurile specificate aici. Mai jos găsiți o listă cu toate entitățile Lincoln Electric disponibile.
 • Furnizori de Servicii Terțe Părți: Partajăm Date cu Caracter Personal cu Furnizori de Servicii Terțe Părți în baza Contractelor semnate cu Lincoln Electric pentru a vă putea furniza servicii de calitate și procesăm Datele cu Caracter Personal în numele dumneavoastră pentru scopurile specificate mai sus. Există posibilitatea să contactăm o terță parte pentru a ne ajuta să determinăm ce informații comerciale pot fi utile pentru dumneavoastră. Furnizorii de Servicii sunt obligați prin lege și/sau Contract să păstreze confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal și să le proceseze pentru furnizarea serviciilor solicitate, în baza instrucțiunilor scrise furnizate de către Companie.

De asemenea, Lincoln Electric poate partaja Date cu Caracter Personal către alte Companii, Vânzători și Parteneri de Afaceri pentru furnizarea diverselor servicii. Aceste Companii au obligația de a determina scopurile și/sau mijloacele de procesare a Datelor cu Caracter Personal, precum și baza legală a procesării acestora. Compania are dreptul de a partaja Date cu Caracter Personal către un Avocat pentru consiliere legală. Colaborăm cu Furnizori de Servicii Terțe Părți pentru a procesa datele cardurilor de credit pe care le înregistrează Utilizatorii.

 • Partajări solicitate: Ni se poate solicita să partajăm Date cu Caracter Personal către Curți, Tribunale, Părți adverse sau Părți colaboratoare, precum și Consilierilor acestora cu scopul de a răspunde unei Decizii Judecătorești, Citații, Solicitări Civile, altor probleme legale sau altor prevederi impuse de legile în vigoare.
 • Conformitate cu legile în vigoare și protecția Datelor cu Caracter Personal: Putem partaja conturi și Date cu Caracter Personal către Curți, Tribunale, Părți adverse sau Părți colaboratoare, precum și Consilierilor acestora în cazul în care considerăm necesară această acțiune pentru a ne afla în conformitate cu legile în vigoare sau pentru a proteja drepturile, bunurile și siguranța Companiei Lincoln Electric, a Utilizatorilor și a altor persoane. Aici pot fi incluse schimburi de Date cu Caracter Personal cu alte Companii și organizații pentru prevenirea fraudelor și pentru reducerea riscurilor de credit.
 • Tranzacții Corporative: Putem partaja Date cu Caracter Personal potențialilor Cumpărători, Avocaților acestora sau Consilierilor Juridici interesați de Lincoln Electric și de produsele comercializate de către Companie.

Cum tratăm chestiunile privind confidențialitatea și monitorizarea Paginii Web?

Am activat funcția Do Not Track (DNT) pentru instrumentul de navigare. Funcția DNT reprezintă o preferință ce poate fi activată din setările instrumentului de navigare. Aceasta permite paginilor web pe care le vizitați să înregistreze opțiunea că nu doriți colectarea datelor dumneavoastră.

Respectăm prevederile Actului privind Protecția Confidențialității Online din California?
Rezidenții din California care utilizează Pagina Web ne pot solicita anumite informații cu privire la partajarea Datelor cu Caracter Personal ale Utilizatorilor către Terțe Părți în scopuri comerciale directe, dacă este cazul. Cererile pot fi transmise prin e-mail sau prin poștă la următoarea adresă:

Compania Lincoln Electric
22801 St. Clair Avenue
Cleveland, OH 44117

Cum protejăm Datele cu Caracter Personal?

Lincoln Electric va adopta toate măsurile necesare pentru a proteja Datele cu Caracter Personal colectate împotriva pierderilor, utilizărilor necorespunzătoare, accesului neautorizat, partajării, avarierii și distrugerii. Lincoln Electric a implementat proceduri fizice, electronice și manageriale corespunzătoare pentru a securiza și proteja Datele cu Caracter Personal colectate împotriva pierderilor, utilizărilor necorespunzătoare, accesului neautorizat, partajării, avarierii și distrugerii. Vă informăm că în ciuda eforturilor susținute, nicio măsură de protecție nu este perfectă sau impenetrabilă. Prin urmare, nu putem garanta protecția Datelor cu Caracter Personal.

Cum colaborați cu pagini web Terțe Părți?

Pagina Web conține linkuri către alte pagini web Terțe Părți. Lincoln Electric nu controlează și nu este responsabilă pentru administrarea acestor pagini web. Vă rugăm să consultați Politicile de Confidențialitate ale paginilor web respective în cazul în care aveți întrebări referitoare la politicile de confidențialitate.

Mă pot dezabona de la e-mailuri?

Puteți alege să nu mai primiți e-mailuri comerciale sau promoționale prin accesarea linkului pentru dezabonare din partea de jos a e-mailului sau prin transmiterea unei solicitări pentru dezabonare prin e-mail.

Cum îmi pot actualiza Datele cu Caracter Personal?

Puteți utiliza linkul din Secțiunea “Contactați-ne” pentru a ne furniza Datele cu Caracter Personal actualizate sau corectate, precum și pentru a șterge Datele cu Caracter Personal.

În cazul în care aveți un cont pe care vă logați, Pagina Web vă oferă opțiunea de a actualiza sau de a corecta informațiile furnizate anterior. Pentru a face acest lucru, logați-vă în contul dumneavoastră, accesați Centru Administrare Utilizatori, apoi Profilul Meu pentru a accesa Datele cu Caracter Personal și pentru a corecta, modifica sau șterge informațiile incorecte.

Care este Politica Companiei cu privire la stocarea Datelor cu Caracter Personal?

Lincoln Electric colectează Date cu Caracter Personal și le stochează pentru a îndeplini scopurile pentru care aceastea au fost colectate, precum și pentru a îndeplini obligațiile legale sau pentru a soluționa, exercita sau apăra o acțiune în justiție.

În cazul Clienților, Vânzătorilor și Furnizorilor, Compania stochează Date cu Caracter Personal pentru perioada necesară completării sau îndeplinirii Contractelor, Acordurilor sau obligațiilor. Perioada de stocare a Datelor cu Caracter Personal trebuie să fie rezonabilă și să respecte nevoile și activitățile Companiei.

Compania va stoca anumite Date cu Caracter Personal aparținând Vizitatorilor Paginii Web pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care aceastea au fost colectate, precum și pentru a îndeplini obligațiile legale sau pentru a soluționa, exercita sau apăra o acțiune în justiție.

Sunt transferate peste graniță/internațional Datele cu Caracter Personal?

Datele cu Caracter Personal colectate de la Clienți, Vânzători și Furnizori, precum și de la Utilizatorii Paginii Web sunt stocate pe servere localizate în Statele Unite ale Americii. În unele cazuri, Datele cu Caracter Personal pot fi stocate pe servere din țări unde sunt localizate Companii Afiliate Lincoln Electric ce comercializează sau promovează produse la locația specificată de către dumneavoastră.

Nelămuriri
În cazul în care aveți nelămuriri cu privire la protecția Datelor cu Caracter Personal pe care le-ați furnizat Companiei Lincoln Electric, vă rugăm să ne contactați pe e-mail. Lincoln Electric va efectua investigațiile necesare și va încerca să soluționeze orice plângere sau orice litigiu înregistrat în conexiune cu operarea și partajarea Datelor cu Caracter Personal conform Politicii de Confidențialitate implementată de către Companie.

Contactați-ne
În cazul în care aveți întrebări cu privire la Politica de Confidențialitate implementată de către Companie, Termenele și Condițiile de Utilizare a Paginii Web sau alte aspecte asociate utilizării Paginii Web, ne puteți contacta pe e-mail sau la următoarele adrese:

Administrator Pagină Web
Compania Lincoln Electric
22801 St. Clair Avenue
Cleveland, OH 44117

privacy@lincolnelectric.com

Vezi toate unitățile dinEuropa

ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

În cazul în care modificăm Politica de Confidențialitate, vom anunța toate modificările pe Pagina Web și vom actualiza Politica de Confidențialitate la data specificată mai sus. În cazul în care Politica de Confidențialitate suferă modificări materiale ce pot afecta modul în care operăm sau partajăm Date cu Caracter Personal, vă vom transmite o notificare înainte de efectuarea modificărilor și vom indica exact data la care vor intra în vigoare modificările.

INFORMAȚII PRIVIND PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN SPAȚIUL EUROPEAN

În cazul în care locuiți într-un Stat Membru al Uniunii Europene, vă rugăm să consultați următoarele detalii cu privire la modul în care sunt procesate Datele cu Caracter Personal de către Lincoln Electric.

Cine este responsabil pentru procesarea Datelor cu Caracter Personal?

Lincoln Electric Holdings, Inc. (“Lincoln Electric”) reprezintă entitatea care controlează procesul de colectare a Datelor cu Caracter Personal de la Clienți, Vânzători sau Furnizori, precum și Datele cu Caracter Personal înregistrate pe Pagina Web.

Ce Date cu Caracter Personal procesăm?

Categoriile de Date cu Caracter Personal procesate de către Lincoln Electric în scopurile descrise mai jos sunt listate aici.

De ce procesăm Date cu Caracter Personal și care este baza legală pentru această acțiune?

Lincoln Electric procesează Date cu Caracter Personal în scopurile specificate aici, pentru confortul dumneavoastră. Acolo unde este cazul, vom indica la data colectării dacă prevederile Datelor cu Caracter Personal sunt statutorii sau reprezintă obligații contractuale, precum și dacă sunteți obligat să furnizați Date cu Caracter Personal. De asemenea, vom specifica toate consecințele incapacității sau refuzului de a furniza Date cu Caracter Personal.

Informații privind Clienți, Vânzători sau Furnizori

Lincoln Electric poate colecta și procesa Date cu Caracter Personal de la Clienți, Vânzători sau Furnizori pentru a facilita rutina și practicile de afaceri comune, cum ar fi comenzile comerciale și managementul.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este justificată de prevederile statutorii conform cărora (1) procesarea Datelor cu Caracter Personal este bazată pe acord; (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici; (3) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru semnarea unui Contract în cadrul căruia sunteți Parte Contractantă; și (4) Lincoln Electric trebuie să îndeplinească obligațiile legale sau statutorii impuse de către Uniunea Europeană sau de către Statul Membru.

Informații privind Lincoln Electric, Distribuitori și Produse

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: furnizarea informațiilor sau actualizări cu privire la Lincoln Electric sau produsele Companiei, sudură cu arc electric, Fișe cu Date de Securitate (FDS), informații privind securitatea și activitățile Investitorilor. Compania poate aplica chestionare și sondaje online pentru a afla opinia Vizitatorilor Paginii Web cu privire la produsele prezente sau viitoare și utilizarea acestora. Localizați un Distribuitor Lincoln Electric în zona dumneavoastră.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este justificată de prevederile statutorii conform cărora (1) procesarea Datelor cu Caracter Personal este bazată pe acordul Vizitatorilor Paginii Web; (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici; (3) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru semnarea unui Contract în cadrul căruia sunteți Parte Contractantă; și (4) Lincoln Electric trebuie să îndeplinească obligațiile legale sau statutorii impuse de către Uniunea Europeană sau de către Statul Membru.

Administrarea Paginii Web și a conturilor myLincoln

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: Administrarea Paginii Web și a conturilor myLincoln.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este bazată pe (1) acordul dumneavoastră; (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici; și (3) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru semnarea unui Contract în cadrul căruia sunteți Parte Contractantă.

Conformitatea cu legile și regulamentele internaționale și protecția Datelor cu Caracter Personal

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: conformitatea cu legea sau cu acțiunile juridice, politicile și procedurile implementate de către Lincoln Electric și pentru protejarea drepturilor, proprietăților sau siguranței Companiei Lincoln Electric, a Utilizatorilor Paginii Web și a altor persoane.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este justificată de prevederile statutorii conform cărora (1) Lincoln Electric trebuie să își îndeplinească obligațiile statutorii sau legale în Uniunea Europeană sau un Stat Membru; (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor vitale ale Utilizatorilor Paginii Web sau altor persoane fizice; și (3) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici.

Comunicarea cu Vizitatorii Paginii Web

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: permiterea Vizitatorilor să înregistreze solicitări sau comentarii pe Pagina Web și permiterea Lincoln Electric să răspundă la solicitările respective.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este justificată de prevederile statutorii conform cărora procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici.

Tranzacții Corporative

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: respectarea cerințelor impuse de potențiali Cumpărători interesați de Lincoln Electric și de produsele comercializate de către Companie.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este bazată pe (1) acordul dumneavoastră; și (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici.

Promovare Directă

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: transmiterea notificărilor și altor materiale promoționale.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este bazată pe (1) acordul dumneavoastră; și (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici.

Garanție și Înregistrare

Aici este inclusă Procesarea Datelor cu Caracter Personal pentru: înregistrarea Produselor și a comenzilor cu garanție extinsă.

Bază legală: Procesarea Datelor cu Caracter Personal este justificată de prevederile statutorii conform cărora (1) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru semnarea unui Contract în cadrul căruia sunteți Parte Contractantă (2) procesarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru protejarea intereselor Companiei Lincoln Electric, așa cum sunt specificate aici; și (3) Lincoln Electric trebuie să își îndeplinească obligațiile statutorii sau legale în Uniunea Europeană sau un Stat Membru.

Cu cine partajăm Datele cu Caracter Personal?

Datele cu Caracter Personal sunt partajate cu Lincoln Electric (i.e. intra-grup) sau cu Terțe Părți. În unele cazuri, Datele cu Caracter Personal pot fi colectate direct de la dumneavoastă sau în numele dumneavoastră de către Companii externe.

Categoriile Destinatarilor Datelor cu Caracter Personal sunt listate aici.

Partajăm internațional Datele cu Caracter Personal?

Intra-Grup

Luând în considerare natura globală a activităților Companiei, unii dintre Destinatarii specificați aici pot fi localizați în țări ce nu fac parte din Spațiul Economic European (SEE). Prin urmare, nu se poate asigura o procție corespunzătoare a Datelor cu Caracter Personal. Vor fi efectuate transferuri internaționale de Date cu Caracter Personal în țări unde Lincoln Electric are deschise puncte de lucru, incluzând Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Argentina, Brazilia, Columbia, Venezuela, Rusia, Ucraina, Australia, China, India și Japonia. Transferul Datelor cu Caracter Personal în afara SEE are loc în baza unui Transfer de Date Global Intra-Grup și a unui Acord de Procesare a Datelor cu Caracter Personal, document ce are la bază Clauzele Contractuale Standard adoptate de către Comisia Europeană pentru a proteja Datele cu Caracter Personal în cazul transferării acestora în afara SEE, în conformitate cu legile aplicabile.

Terțe Părți

Unele Terțe Părți cu care partajăm Date cu Caracter Personal sunt localizate în afara SEE. Anumite țări Terțe Părți au fost recunoscute oficial de către Comisia Europeană ca oferind un nivel de protecție corespunzător. Lista acestor țări este disponibilă la următoarea adresă:
https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en. Transferul Datelor cu Caracter Personal către Terțe Părți din țări localizate în afara SEE are loc în baza unui sistem de acceptare al transferului de date, cum ar fi Sistemul de Securitate pentru transferuri către organizații certificate din SUA, Clauzele Contractuale Standard UE, Regulamentele Corporative, Coduri de Conduită Morală acceptate și Certificate, precum și derogări statutorii permisibile în situații excepționale.

Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail privacy@lincolnelectric.com în cazul în care doriți să primiți informații suplimentare sau o copie a sistemului de acceptare al transferului de date, dacă este disponibilă.

Cât timp păstrează Lincoln Electric Datele cu Caracter Personal?

Pentru mai multe informații cu privire la sistemul de stocare a Datelor cu Caracter Personal implementat de către Lincoln Electric, dați click aici.

Drepturi asociate Datelor cu Caracter Personal

Conform condițiilor stabilite prin legile aplicabile pentru protecția Datelor cu Caracter Personal, vă puteți exercita următoarele drepturi în conexiune cu Datele cu Caracter Personal:

Acces

Aveți dreptul de a obține o confirmare de la noi cu privire la procesarea Datelor cu Caracter Personal, scopul procesării, categoriile de Date cu Caracter Personal ce sunt procesate, baza legală a procesării, informații cu privire la Destinatarii Datelor cu Caracter Personal și țările non-UE unde sunt localizați, măsurile de securitate aplicate pentru transferul Datelor cu Caracter Personal în țări non-UE, perioada de stocare a Datelor cu Caracter Personal sau criteriile de selecție a datelor, informații suplimentare cu privire la drepturile dumneavoastră, activitățile de procesare, sursele de informare și consecințele majore și estimate pentru activitatea de procesare a Datelor cu Caracter Personal.

Modificări

Aveți dreptul de a solicita modificarea Datelor cu Caracter Personal inexacte și de a completa Datele cu Caracter Personal ce nu sunt complete.

Obiecțiuni

Aveți dreptul de a înregistra obiecțiuni cu privire la procesarea Datelor cu Caracter Personal din motive întemeiate și legale asociate unor anumite situații, cu excepția cazurilor în care sunt aplicate în mod expres prevederile legale în vederea procesării Datelor cu Caracter Personal. În plus, aveți dreptul de a înregistra obiecțiuni în orice moment în cazul în care Datele cu Caracter Personal sunt procesate direct în scopuri comerciale.

Portabilitate

Aveți dreptul de a primi Datele cu Caracter Personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, comun și editabil și de a le transmite altor Operatori de Date cu Caracter Personal fără nicio restricție. Acest drept se aplică numai în cazul în care procesarea Datelor cu Caracter Personal are la bază acordul dumneavoastră sau un Contract și procesarea are loc prin mijloace automate.

Restricții

Puteți solicita restricționarea procesării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care (i) contestați acuratețea acestora – este necesară o perioadă de timp pentru a verifica solicitarea dumneavoastră; (ii) procesarea nu este legală și vă opuneți ștergerii datelor, solicitând restricții în schimb; (iii) nu mai avem nevoie de ele, dar ne informați că dumneavoastră aveți nevoie de Datele cu Caracter Personal pentru a soluționa, exercita sau apăra o acțiune judecătorească; sau (iv) înregistrați obiecțiuni privind procesarea Datelor cu Caracter Personal în baza unor interese publice sau legitime – este necesară o perioadă de timp pentru a verifica solicitarea dumneavoastră.

Ștergere

Puteți solicita ștergerea Datelor cu Caracter Personal în cazul în care nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate, v-ați retras acordul și nu mai există o bază legală pentru procesare, înregistrați obiecțiuni și nu există motive solide pentru procesare, procesarea este ilegală sau ștergerea este necesară pentru îndeplini obligațiile legale.

Dreptul de a înregistra o plângere

Aveți dreptul de a înregistra o plângere către autoritățile competente, în special către Statele Membre UE unde sunteți rezident, lucrați sau înregistrați cazul ce face obiectul plângerii.

Dreptul de a refuza sau de a retrage acordul

În cazul în care vă solicităm acordul pentru procesarea Datelor cu Caracter Personal, aveți dreptul de a refuza și de a vă retrage acordul în orice moment, fără a exista consecințe adverse sau negative. Legalitatea procesării Datelor cu Caracter Personal ce a avut loc înainte de retragerea acordului nu va fi afectată.

Date de contact

Pentru mai multe informații cu privire la modul în care puteți contacta Compania Lincoln, dați click aici.